2017-04-06 07:32:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nem minden történik úgy, ahogyan szeretné

Napi horoszkóp április 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold maradt az Oroszlán jegyében. Ez túlzásokra hajlamosítja önt. Fékezze magát, ha nem szeretné, hogy jogi problémákba kelljen bonyolódnia. Gyakorolja az önmérsékletet, legyen óvatos a közlekedésben! Egy veszekedés most könnyen eldurvulhat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars a Bika jegyében látható. Úgy érzi, hogy mindenki kekeckedik önnel, pedig talán éppen fordítva van, ma ön az, aki az élő fába is beleköt… Jót tenne önnek egy kis kikapcsolódás, vagy relaxációs gyakorlat. Ha másképp nem megy, vegyen ki fél nap szabadságot!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A barátaival való beszélgetés vidáman indul, de hirtelen vad politizálásba csap át. Legyen ön a józan hang, csillapítsa le az indulatokat. Önnek különösen jó érzéke van ahhoz, hogy elterelje a beszélgetést, ha rossz irányba menne. Tegye most is ezt!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Legyen türelmes! Ha építő jellegű kritikával illetik, hallgassa meg, és gondolja át a hallottakat. Valószínűleg tényleg a jó szándék vezérli az illetőt… Este egy különleges programon vehet részt, eszébe se jusson lemondani!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Amennyiben feszült hangulat uralkodik környezetében, egy kis kedvességgel és humorral könnyen feloldhatja azt. Pénzügyek terén kellemes meglepetés éri, olyan ajánlatot kaphat, amit nehéz lenne visszautasítani – de nem is kell! Azért ne igyon előre a medve bőrére, mert a megvalósítás kemény munka lesz!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Találkozhat valakivel, akivel korábban egy társkereső oldalon létesített kapcsolatot. Megdöbbenve látja, mennyire eltér a valóság az illetőről alkotott elképzeléseitől. Azért legyen kedves és udvarias, ne mutassa ki a csalódottságát! Kezelje humorral a helyzetet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kellemes napra számíthat. Sikerek érhetik a munkahelyén, egy felkínált üzleti lehetőséget is elvállalhat. Este bátran menjen társaságba, viszonzott szerelemre is találhat, csak legyen elég nyitott!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Jól gondoljon meg mindent, mielőtt lakhelyet változtat. Ön hajlamos vaktában belevágni a hirtelen tervek megvalósításába, pedig nem okos dolog úgy cselekedni, hogy nem méri fel a következményeket.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars miatt konfliktusok, viták, személyeskedések és összetűzések várhatók a mai napon. Egyébként is szeszélyes hangulatban van. Belekezd egy dologba, de a következő pillanatban már otthagyja az egészet. Jó lenne, ha egy kicsit lehiggadna, este tegyen egy nagy sétát!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy fontos személy keresheti fel önt az otthonában. E régi kapcsolata most is sokat segíthet. Ha munkanélküli, hozzásegítheti munkahelyhez, pénzkeresethez. Kedvese ma rossz passzban van, és ha nem elég tapintatos vele, könnyen vitába keveredhetnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A barátokhoz fűződő kapcsolatok igen fontosak önnek. Ön igényli, hogy tartozzon valahová, találkozzanak, ráadásul ez a vágya most még a szokásosnál is erősebb. Társa nem így látja a dolgokat, és veszekedés törhet ki amiatt, ha túl sok időt tölt az ismerőseivel.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében, a Mars a Bika jegyében áll. Nem minden történik úgy, ahogyan szeretné, ezért a lelke mélyén elégedetlen. Nem kell mindent magára vállalnia, és néhány feladatot nyugodtan átadhat a kollégáknak, családtagoknak. Ugyanakkor sok apróság is van, amit jobban értékelhetne.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: